18 marras 2013

Kun peräkkäiset sarjanousut eivät enää riitä

FC Jukola on vaihtanut edustusjoukkueensa valmentajaa, Toki jonkun nimittäminen valmentajaksi on vähintäänkin liioittelua, sillä joukkue ei pahemmin harjoittele. Tulokas tuo toimintaan uutta virtaa verrattuna joukkoja viimeksi johtaneeseen Mutrunaamaan, joka paloi täysin loppuun pienen kyläseuran jahdattua sarjavoittoa heti sarjanousun jälkeen.

 

Toimitus tavoitti Isännän persoonagalleriaan kuuluvan Mutrunaaman ja kyseli tuntemuksia. Mutris kertoi tuntevansa itsensä The Beatlesin biisin, I Am The Walrus, aiheeksi. Mursun tuomat mestaruudet eivät enää riittäneet, kuten eivät enää Mutriksen tuomat peräkkäiset sarjavoitot. Mursu oli lisäksi aivan liian mukava, kun taas Mutrista haittasi liika murheellisuus.

Pelistä puuttui jotain ja sitä täytyi etsiä jostain muualta. Mutris itse totesi: 'rajat ovat nyt tulleet vastaan ja takapihan taktiikoilla ei enää pärjää. Omat kykyni rajoittuivat lähinnä portsarin hommiin, joka piti huolta siitä, että kentällä on sopiva määrä pelaajia. Pelaajia täytyy auttaa ja asettaa raamit, joiden puitteissa toteuttaa itseään samalla joukkueen etua palvellen. Nyt ruorissa on ihan eri tavalla osaamista ja HuiPo-saaga voi jatkua hyvillä mielin. Laitan nyt Mutrunaaman syrjään, jatkan seuratyötä muiden persoonien kautta ja olen mahdollisesti jossain määrin myös uuden pelinjohdon tukena.'

Uusi pelipäällikkö on ollut aiemminkin katsomassa joukkueen perään ja siitä on varmasti apua. Hänen valvovan silmänsä alla ovat olleet niin mustasaarelainen puoliammattilaisjoukkue kuin vaasalaiset superjunnutkin. Nyt on johdettavana Huikeita Poikia, jotka saanevat talvijakson uusiakin vivahteita valmistautumiseen. Suuret linjat ovat entisellään, mutta askelia saatetaan ottaa kokonaisvaltaisempaan valmistautumiseen. Asiaan vaikuttavat tietysti myös viikkovuorot ja käytettävissä olevat tilat. Urheilukeskuksessa a.k.a. Rollerilla ja tekonurmella voi ja kannattaakin tehdä eri juttuja.

Uusi pelipäällikkö aikoo itse jatkaa pelaamista ja hoitaa pelipäällikön tointa siinä ohessa. Hänelle saatetaan nimittää ihan virallinenkin aisapari/apuri, mutta tuo asia on vielä selvittelyn alla. Se nyt kuitenkin selvää, että häntä ei jätetä yksin, vaan kentän laidalta tulee apua ja tukea. Uusi pelipäällikkö hoitaa jatkossa viikkovuorojen meiningin sekä tekee pelilliset päätökset kaukaisuudessa siintävissä otteluissa. Tässä jutussa mennään nyt sisältöpuoli edellä, mutta toimitus saattaa tehdä talven aikana haastattelun, missä uusi vastuunkantaja pääsee valottamaan ajatuksiaan ja toimintamallejaan.

Onnea ja menestystä FC Jukolan uusi valmentaja/pelipäällikkö Tero!

Viimeksi muutettu 18 marras 2013
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola