19 marras 2013

Muutimme, mutta tupareita odottamaan joudutte

FC Jukolan kotisivut ovat muuttaneet uuteen osoitteeseen. Entinen sijainti ei tuntunut omalta, mutta nyt löytyy kaikki omasta domainista lähtien ja sivut siis löytyvät osoitteesta www.fcjukola.fi. Tuon tosin fiksuimmat saattoivat jo päätelläkin.

Muuttoon oli muutamia syitä. Seuran vahvaa seutua sivuava tie saatiin nimettyä Jukolantieksi, joten tiedonkin valtatielle haluttiin selkeämpi osoite. Lisäksi joku väitti Nelosen lisenssiehdoissa vaadittavan omaa domainia, mutta tuo ei sentään pidä paikkaansa. Käytännön syissä painoivat saatu lisätila ja entistä helpompi päivitettävyys, jolloin ei olla täysin riippuvaisia tiettyjen henkilöiden ehtimisestä ja vastaavasta.

Näiden uusien sivujen sisältö on hyvin pitkälti samankaltainen kuin entisessäkin osoitteessa. Vanhat uutiset jäivät sinne, mutta otteluraporttien pitäisi olla luettavissa täältäkin. Historiaosiosta löytyy uutuutena erinäisten ennätysten listaus ja linkkipuolta on päivitetty.

Nämä uudet sivut ja Facebook-sivumme muodostavat jatkossakin sen selkärangan, joihin Huikeiden Poikien tarinaa pääasiassa pusketaan. Seuraavaksi lienee odotettavissa jollain aikataululla sopimusjulkistuksia ja nimiä kerätään Kausi 2014-väliotsikon takaa löytyvään joukkueosioon.

Tervetuloa uusille sivuillemme ja toivottavasti viihdytte. HuiPo!

Viimeksi muutettu 20 marras 2013
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola