20 marras 2013

Sopimusjulkistukset vauhtiin nelikolla

FC Jukola on edennyt siihen pisteeseen, että ensimmäiset pelaajasopimukset ovat julkaisukelpoisia. Tässä ensimmäisessä satsissa julkaistaan neljä jatkosopimusta ja jatkoa seuraa jonkinlaisella aikataululla.

 Joukkueen viimekautinen kapteeni ja seurahistorian paras maalintekijä Paju jatkaa Huikeissa Pojissa myös kaudella 2014. Hänellä on takanaan jo kymmenisen FCJ-sesonkia ja pelipaikka löytynee jatkossakin hyökkäyksestä. Odotettavissa on maaleja, joitain maalittomia maalipaikkoja ja voitettuja nojailutilanteita.

Samulikin jatkaa ja hänellä on vyöllään useampia kausia HuiPossa. Tämä keskikentän pohjalla viihtyvä karvankasvattaja pitää jostain syystä erikoisosaamisalueinaan maalintekovoimaa sekä musiikkimakuaan. Samulilta voi odottaa pyyteetöntä palloilua joukkueen eteen sekä tuohtumisia henkilökohtaisen koskemattomuuden loukkauksista.

Avausjulkistuksen kolmas jatkaja on Pete. Hän aloittaa neljännen kautensa kovasti profiiliaan nostaneessa alasarjalaisessa. Viime kaudella kapteenistoon kuulunut Pete pelaa enimmäkseen keskuspuolustuksessa, mutta joskus hänen menneisyyttään on hyödynnetty satunnaisina veskarivuoroina. Kristallipallosta näkyy tai oikeastaan kuuluu puhetta; ohjaavaa ja satunnaisen piiskaavaa.

Neliapilan täydentää Tero, jolla on joukkueessa muutakin tehtävää. Hän toimii pelaamisen ohella edustusjoukkueen valmentajana/peluuttajana/pelinjohtajana. Seurataustaa löytyy useamman kauden osalta, joiden välissä oli yksi harharetkikin. Pelatessaan Tero pyörinee jossain keskikentällä ja sivussa ollessaan jotain paikkaa kolottanee.

Näin on saatu sopimusjulkistukset vauhtiin. Jatkoa seuraa vielä määrittelemättömällä aikataululla ja joukkueen rakentumista voi seurata Kausi 2014-väliotsikon alta. Tästä tämä palapeli alkaa muodostua, HuiPo!

Viimeksi muutettu 20 marras 2013
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola