25 marras 2013

Jatkosopimuksiin ylivieskalaiskaksikko - tästäkö viikon klikatuin otsikko?

FC Jukolan edustusjoukkue on tehnyt kaksi uutta jatkosopimusta. Tällä kertaa puumerkkinsä pahveihin raapi kaksikko Klemettilänniemeltä koilliseen. Nämä maan sisäisen muuttoliikkeen pikkusamurait tuovat Huikeisiin Poikiin tuulahduksen urbanisoitumattomammalta seudulta ja sehän sopii pieneen kaupunkilaiseen kyläseuraan kuin peliväline vastustajan maaliin.

Pekka ehti jo näkemään haaveunta uudesta sopimuksesta ja aloittaa HuiPossa nyt kolmannen kautensa. Hän päätyi alkujaan joukkueeseen melkoisen sattuman kautta, sillä työharjoittelupaikan kahvihuoneesta löytyi eräs mystistä auraa säteillyt visionääri. No Jullehan oli tuo FCJ-henkeä ympärilleen jakanut sankari ja taukopuheet veivät nopeasti kuningaslajiin. Pelipaikkaa oltiin vailla ja Julle hoiti näyttöpaikan lähes kaikkitietävän johtoryhmän siunauksella. Näytöt katsottiin lopulta riittäviksi ja Pekka liittyi toistaiseksi viimeistä Kutosen kauttamme pelanneeseen ryhmään. FCJ on tehnyt Pekan kahdella kaudella parisensataa maalia, mutta häntä eivät moiset hömpötykset ole kiinnostaneet. Maalisaldo on edelleen nollissa, mutta vihulaisia on pysäytetty sitäkin enemmän. Tämä jatkunee jatkossakin ja pelipaikka pysynee puolustuslinjassa.

Tomin FCJ-uran alkuaskeleet noudattelivat jossain määrin Pekan vastaavia, mutta olivat sittenkin täysin erilaiset. Vitoseen valmistautunut joukkueemme oli viime keväänä jo hetken valmis, mutta sitten vapautuikin yksi paikka. Johtoryhmä ilmoitti norsunluutornista, että ehdokkaita saa tarjota. Pekka sai suunsa auki ja Tomi näyttöpaikkansa. Hän kuunteli avauskerrallaan ohjeet, joissa kehotettiin olemaan p***eilemättä ja paikka voisi olla hänen. Tomi nappasi paikan ja esiintyi ensi kerran HuiPossa Suomen Regions’ Cupin toisella kierroksella. Hän osoitti, toisin kuin suosittelijansa, kykyä maalintekoon kriittisillä hetkillä. Heti avausmatsissa syntyi jatkopaikan lopullisesti ratkaissut 15-0 maali ja sarjakauden päätösmatsissa hän katkaisi laihialaisten loppukirin 9-2 maalillaan kolme minuuttia ennen loppua. Pelipaikka oli ja tullee olemaan puolustuslinjassa. Pitkällisten tutkailujen perusteella johtoryhmä sijoitti Tomia enimmäkseen vasemmaksi pakiksi ja kyllähän tuo paikka tuntui sopivan kuin nakutettu.

On vielä lopullisesti selvittämättä se, että ovatko kaksi peräkkäistä sarjanousua tapahtuneet ylivieskalaisten ansiosta vai heistä riippumatta… Pekalla on kahdelta kaudeltaan kaksi nousua ja Tomin saldo on 1/1. Tilanteen tekee jännittäväksi se, että tuolta suunnalta saattaa tulla täksikin kaudeksi eli kolmantena kautena peräkkäin uusi tulokas. Tämä asia on kuitenkin vielä täysin vaiheessa ja monin tavoin ratkaisematta, kuten moni muukin sopimusasia. Tuleeko esimerkiksi duosta trio; sen näyttää aika.

Viimeksi muutettu 25 marras 2013
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola