04 maalis 2014

Pääsarjamitalisti pelaajiston uusin kiinnitys

FC Jukola on saanut riveihinsä kovan luokan vahvistuksen, kun viime kauden pääsarjan mitalijuhliin päättänyt viipottaja liittyy joukkueen muonavahvuuteen. Uuden pelaajamme ura olisi voinut helposti jatkua pääsarjassakin, mutta elämänmuutokset siviilipuolella tekivät pääsarjapalloilusta turhan haastavaa ja sarjatasoa sekä jalkapalloilullisten viikkotapahtumien määrää oli pudotettava.

Jykä on Lapuan Virkiän kasvatti, joka saapui Vaasaan piipahdettuaan ensin TP-Seinäjoen riveissä. Vepsussa menikin sitten yhdeksän kautta sarjanousuineen ja pronssimitaleineen. Liigaura sai komean päätöksen, kun tarinaan loppuun oli kirjoitettu taputettu kentältävaihto, varmistunut pronssi, hämmennys Hanna-Riikka Hosion haastattelussa, laivaretki ja toritapaaminen. Huikeiden Poikien kyydissä on myös tarjolla kaikenlaista järisyttävää, mutta Pyssykylän kirkkaissa valoissa käsikirjoitus harvemmin sisältää aiemmin lueteltuja juonenkäänteitä vaan jotain ihan muuta.

Jykä kunnostautui pääsarjassa useamman paikan osaajana ja samanlainen rooli lienee mahdollinen myös HuiPossa. Asia saattaa olla toki myös päinvastoin, sillä valmennusjohdon taltat ovat vielä talvilevolla eikä pelipaikkoja saati avauskokoonpanoa ole hakattu kivitauluun. Pelipaikkoja mietittäessä nousee esiin yksi erittäin mielenkiintoinen yksityiskohta, sillä HuiPolla on nyt riveissään kaksi liigatasolla maalivahtina pelannutta, mutta kumpikaan heistä ei lähtökohtaisesti vedä hanskoja käteensä.

Joukkueenrakennus on tämän kiinnityksen jälkeen hyvällä mallilla, mutta jokunen pala puuttuu vielä. Jatkamme tutkailua, etsimme ne puuttuvat palaset ja valmistaudumme muutoinkin seurahistorian haastavimpaan sarjatasoon. HuiPo!

Tervetuloa seuraan, Jykä!

Viimeksi muutettu 04 maalis 2014
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola