21 loka 2015

Ensimmäiset pelaajajulkistukset, mukana maajoukkuemies!

No niin, ensimmäiset pelaajajulkaisut ovat täällä. Siitä on nyt reilu kuukausi, kun Nelosdivari päättyi sarjavoittoomme sekä sitä seuranneeseen nousuun ja nyt on aika tuoda ensimmäiset pelaajakiinnitykset päivänvaloon. Tähän kattaukseen on haettu sekä jatkajia että yksi uusikin tulokas.

Jani
Tämä oikean laidan kipittäjä on aloittamaisillaan neljännen kautensa pienen kyläseuran edustusjoukkueessa. Pelipaikka löytynee jatkossakin oikealta laidalta, vaikka viime kauden lopulla hän pelasi jopa vastuuttoman huoltajan lanseeraamaa valekymppiä. Nyt kentän laidalla on kuitenkin todellista osaamista, joten valeroolit taitavat olla historiaa. Jani on laidaltaan kunnostautunut etenkin maalisyöttöjen antajana ja sisäisen syöttöpörssin ykkössijoja löytyy enemmän kuin yksi kappale. Maaleja syntyi viime kaudella yhden täysosuman verran, mutta aiemmin niitäkin syntyi tiuhempaan ja Jani on iskenyt FC Jukolalle yhteensä 24 maalia.

Jalkapallon ulkopuolella hän harrastaa antaumuksella pitkänmatkan kipitystä. Edes itäsuomalaista pikkutyttöä hitaammat maratonajat eivät tätä positiivisuuspakettia lannista, vaan tulevanakin keväänä on tiedossa numerolappulenkkeilyä. Hän kommentoi seuraavasti, kun kestopäällystekipittämisestä toimitus kysäisi: “Juoksen maratonin pois jaloista jo alkuvuodesta (=maaliskuu) ja viimeistään huhtikuusta eteenpäin kaikki keskittyminen ladataan jalkapalloon.” Toimitus kysäisi tunnelmia myös tulevasta futiskaudesta ja sitä Jani kommentoi seuraavalla tavalla: “Tulevasta kaudesta on hieno etukäteisfiilis. Saada nähdä, miten kypsällä ryhmällämme pärjätään koventuneessa Kolmosessa, mutta täysillä lähdetään laittamaan hanttiin. Jos tuo pelaajaryhmä lähtee muodostumaan kaavaillulla tavalla, niin kelpo poppoon saamme kasaan ja sitä ei niin vain voiteta, varsinkaan kotikentällämme.”

Arto
Virkiän  kasvatti aloittaa nyt kolmannen kautensa Pyssykylän pallottelijoissa. Tuli alkujaan hyökkäyspelotteeksi, mutta on sittemmin pelannut enimmäkseen keskuspuolustuksessa. Puolustaminen on sujunut tinkimättömällä kiivaudella, mutta ei Arto ole maalintekoakaan unohtanut. Hän nosti edelliskauden seitsemällä täysosumallaan kokonaissaldonsa yhteentoista maaliin ja useat noista olivat komeita nuppauksia vihulaisveskareiden ulottumattomiin. Seitsemän maalin kausisaldo on keskuspuolustajalle valtava määrä ja sillä hän sijoittuikin sisäisessä pörssissä peräti kolmanneksi.

Toimitus ei lähde arvuuttelemaan tulevaa pelipaikkaa, mutta ei se jatko keskuspuolustuksessa nyt kauheasti yllättäisi. Toimitus kysäisi Artolta tulevasta ja kuuli seuraavaa: “Kolmonen ei pelota, on tässä sen verran jo nähtynä. Sitoutumisen täytyy toki olla kunnossa, sillä vastus kovenee melkoisesti ja vastapuolelta löytyy vikkeliä vastustajia, mutta ei sen sitoutumisen suhteen pitäisi olla ongelmia joukkuetasolla. Kolmonen tarjoaa oivan kiihokkeen ja innolla odotan tulevaa!”

Hema
Tämän FC Kiiston kasvatin tie Huikeisiin poikiin on kulkenut kasvattajaseuran lisäksi Vepsun, TamU:n, Örgryte IS:n ja Ilveksen kautta. Hemasta tulee seurahistorian ensimmäinen pelaaja, jolta löytyy edustustehtäviä miesten maajoukkueesta, sillä aiemmin FC Jukolaa edustaneiden meriittilistoilta on löytynyt korkeintaan poikamaaotteluita. Tulevaa pelipaikkaa toimitus ei lähde arvuuttelemaan, mutta eiköhän tämä vasenjalkainen taituri löydä tonttinsa jostain puolustuslinjaa ylempää.

Jalkapalloilun ulkopuoliseksi erikoisosaamisekseen Hema mainitsee mökkeilyn. Tulevasta kaudesta kysyttäessä hän lausahti seuraavanlaisesti: “Kiva palata yhden välivuoden jälkeen viheröille. Nousijajoukkueella riittää koventuneessa Kolmosessa haasteita, mutta tarkoitus on kyllä pysyä mukana ja ottaa voittoja. Pidetään takit kiinni, mutta päät pystyssä, niin hyvä tulee.” FC Jukola on erittäin iloinen saadessaan Heman riveihinsä ja tästä tulee hieno matka molempien kannalta. Tervetuloa seuraan, Hema!

Siinä ne olisivat, kolme ensimmäistä julkistettua pelaajakiinnitystä. On niitä enemmänkin jo sovittuna, mutta talvi on pitkä ja uutisoitavaa tarvitaan koko pimeälle ajanjaksolle. Myöhemmin kerrotaan tipoittain isosta joukosta jatkajia ja pelaajaryhmän kokonaisuutta terävöittävästä ryhmästä tulokkaita. Emme hylkää vanhaa, vaan rakennamme vankalle perustalle entistä komeamman talon.

Tässä kohtaa voinee lisäksi mainita, että pelaaja-asioissa kannattaa soittaa koutsi-Esalle, mikäli siltä rintamalta löytyy jotain tiedusteltavaa. Numero löytyy kotisivujen yhteystiedoista. Jossain vaiheessa alamme myös pitää kotisivuillamme listaa tulevasta pelaajaryhmästä, mutta sen aika ei ole ihan vielä.

Tästä se lähtee ja Kolmonen odottaa, HuiPo!

Viimeksi muutettu 21 loka 2015
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola