27 loka 2015

Toinen kolmikko kiinnitettyjä

Jatkuvuus on yksi joukkueenrakennuksemme ohjenuorista ja tällä kertaa julkistusvuorossa on kolme jatkajaa. Asioista päästiin lopullisiin sopuihin varsin hämyisissä paikoissa, vaikka kirkkaampiin valoihin olemmekin nousemassa. Sinettejä lyötiin asumistiloissa, tuulikaapissa ja kaltereilla varustetun lähiömyymälän parkkipaikalla. Jätetään se glamour pelikentille…

Paju
Virkaiältään joukkueen vanhin pelaaja on nyt aloittelemassa 14. kauttaan FC Jukolassa, joten matkalla on nähty sarjanousujen lisäksi mm. Kutosdivarin jumbosijoja. Iski seurahistorian ensimmäisenä pelaajana 100 maalia täyteen ja on nyt lähestymässä seuraavaa rajapyykkiä. Viime kauden neljä osumaa nostivat HuiPo-maalien kokonaissaldoksi 198, joten kaksisatasen odotetaan paukkuvan tällä kapteeninnauhaakin kantaneella seuraikonilla. Pelipaikka löytynee jatkossakin hyökkäävistä rooleista ja virettä saatetaan hakea jo tutuksi tulleella talvilainalla uuteen maailmaan.

Toimitus kysäisi Pajun tunnelmia Kolmosdivarista ja vähän yleisemminkin. Näin hän jutteli: “Kyllähän se on mukavaa, kun pelikaverit ja treenitaso kovenevat. Jospa sitä itsekin vähän nuortuisi vielä... Viime kaudesta jäi vielä paljon parannettavaa, mutta uskon hyvän talvi-/treenikauden voivan tehdä vielä ihmeitä. On ihan kiva olla välillä haastajan roolissa ja sitähän se nousu Kolmoseen tietää. Uskon kuitenkin, että pystytään kampoihin laittamaan.”

Jake
Hankittiin aikanaan kesken Vitosdivarikauden, kun sarjavoittotaistelussa ollut joukkue riutui lähes eeppisen loukkaantumissuman kourissa. On nyt siis aloittelemassa kolmatta täyttä kautta Huikeissa Pojissa ja alla on varsin mallikkaasti sujunut sesonki. Kylänmies pelasi eniten minuutteja, jakoi tehopörssin voiton kahdellatoista (5+7) merkinnällään ja pokkasi päätösgaalassa joukkueen äänestämän Huikea Poika-pokaalin. Jos nyt kaudesta jotain jäi uupumaan, niin olihan siellä kevättalvella puhetta myös kannatuslaulun säveltämisestä. No asiaan vihkiytyneet tietävät, että suurin syyllinen löytyy saamattomasta sanoittajaosapuolesta. Ehkä joku päivä…

Toimitus jaagasi Jakeakin parilla kysymyksellä ja näin kylänmies maalaili tunnelmiaan: “Joukkue rakentuu jo mukavalla tahdilla ja on kiva aloittaa uusi haasteellinen kausi. Toivottavasti edelliskauden huikeista pojista saataisiin mahdollisimman moni jatkamaan ja siihen päälle mausteeksi muutama laadukas täsmähankinta, jollainen nähtiinkin jo ensimmäisessä sopimusjulkistuksessa.” Trubaduuri jatkoi tulevan sarjatason purkamisella: “Kolmonen ei jänskätä, mutta onhan siinä omat haasteensa, kun muutama kovatasoinen nippu tippuu kakkosesta. Nopeatempoisempi sarja varmasti on, mutta kuntopohjaa parantamalla saadaan jalkeille varmasti ryhdikäs joukkue. Pelataan jokainen matsi hyvällä ilmeellä ja katsotaan, mihin se FC Jukolan historian korkeimmalla sarjatasolla riittää.”

Tero
Edellisvuosikymmenellä lyhyesti seurassa piipahtanut veijari on tässä toisessa tulemisessaan nyt aloittamassa kuudetta peräkkäiskauttaan Huikeissa Pojissa, joten Kutosesta asti ollaan oltu mukana. Yhden kauden pelaajavalmentajanakin toiminut keskikenttäpelaaja on monipuolisena joukkuepelaajana hyvinkin käyttökelpoinen ja viime kaudella hän mm. pääsi tuuraamaan laitapakkeja, kun loukkaantumissuma kaatoi puolustajia riveistä. Jos on monipuolisuus Terolla vahvalla tolalla, niin sitä samaa voisi sanoa vieläkin painokkaammin kyvystä olla läsnä. Hän on nimittäin kahdella viime kaudella ollut paikalla jok’ikisessä ottelussa ja se se on kerrassaan mainio saldo aina niin arvoituksellisessa alasarjasitoutumisessa.

Ei kahta ilman kolmatta ja Terokin joutui perimmäisten kysymysten äärelle. Näin hän tiivisti aatoksensa: “Askel askeleelta pieni kyläseura hiipii kohti kirkkaampia valoja. Tulee varmasti kovatasoinen kolmonen, joten mielenkiintoinen ja kova projekti tulee olemaan. Varmasti kuitenkin saadaan hyvä sekä paljon kokenut nippu jalkeille ja voidaan lähteä kauteen luottavaisin mielin. Hyvät on fiilarit!”

Näiden kolmen jatkajan myötä FC Jukolalla on nyt julkistettuna kuusi pelaajakiinnitystä. Useammankin kanssa ollaan päästy asioista yhteisymmärrykseen, mutta eihän sitä kaikkea voi kerralla kertoa. Edelleenkin kaava on sama eli jatkajista tulee vahva runko ja tulokkailla hankitaan lisäosaamista sekä osittain välttämätöntäkin kasvua joukkueen päälukuun. Mainittakoon tässäkin uutisessa, että pelaaja-asioista kiinnostuneiden kannattaa hoitaa mahdollinen yhteydenottonsa soittamalla koutsi-Esalle (0400766663).

Tämä täältä paljastuspajalta tässä vaiheessa ja palataan asiaan taas jossain vaiheessa. HuiPo!

Viimeksi muutettu 28 loka 2015
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola