05 marras 2015

Viittä vajaat veljekset valjastettu vahvuuteemme

Hernekeittopäivän kunniaksi julkaistaan kaksi pelaajakiinnitystä. Vuodet eivät kuulemma ole veljiä keskenään, mutta nämä pelaajat sen sijaan ovat. Heistä yksi on jatkaja ja toinen tulokas.

Teemu
Palasi kesken viime kauden 11 vuoden tauon jälkeen FC Jukolaan. Oli todellinen nappihankinta loukkaantumisten runtelemaan joukkueeseen, sillä iski kahdeksassa pelaamassaan ottelussa yhtä monta maalia ja niillä osumilla irtosi sisäisen maalipörssin kakkossija. Teki maalinsa pääasiassa lähietäisyyksiltä, kun pelintekokoneisto oli pelivälineen sinne maaliruiskulle toimittanut. Tuli yhdestä osumastaan palkituksi päätösgaalassa kauden komeimman maalin tekijänä. Toki kyseinen maali oli hieno ennen kaikkea yhteistyöfutiksen vuoksi, mutta jonkunhan täytyi se nahkakuula ensikosketuksella tolpan juuren sijoittaa ja olla vastuullinen kärkiottelun voittomaalista.

Toimitus kysäisi Teemulta ensi kaudesta joukkue- ja henkilökohtaisella tasolla. Hän odottaa pääsevänsä pelaamaan hyvätasoisia matseja laadukkaiden joukkuetovereiden kanssa. Joukkuetasolla hän arvioi, että joukkueella on saumansa kivikovassa kolmosdivarissa, kunhan keskittyminen ja energia kanavoidaan oikeisiin asioihin.

Heski
Häntä voisi kutsua myös Peteksi, mutta se nimi varataan (mahdollisia) myöhempiä julkistuksia varten. Tämä FC Kiiston kasvatti ja sen eri joukkueissa koko uransa pelannut veijari ei ole tätä ennen muissa seuroissa pelannut, joten kerta se on ensimmäinenkin. Pelipaikakseen hän kertoo kaikki mahdolliset maalivahtia myöden, mutta hyökkäysrooleissa hän kokisi olevansa vahvimmillaan ja toimitus kurkkasi kristallipallostaan tiedossa olevan väkevän kauden. Jalkapallon ulkopuoliseksi erikoisosaamisekseen Heski nimeää sen, että hän osaa avata sytyttimellä lasisen limonaadipullon korkin.

Toimitus kyseli toiseltakin veljeltä fiiliksiä. Heski kertoo tulevansa FC Jukolaan hyvillä mielin ja halu näyttää on kuulemma aivan tapissa. Jatkokysymykset käsittelivät jännitystasoa ja pienen kyläseuran näkymiä seurahistoriansa korkeimmalla sarjatasolla. Näin Heski vastasi: “Ei mua henkilökohtaisesti hirvitä, sillä kolmos- ja kakkosdivarikin ovat tuttuja menneiltä kausilta. Veikkaan kovimpien jännittäjien löytyvän seuran ulkopuolelta, kun hyväasenteiset pelaajat haluavat näyttää, että pieni kyläseurakin voi pärjätä; muiden väheksynnästä huolimatta. Toki riittävä perusta vaatii kaikilta metrejä lenkkipolulla. Silloin kaikki vastustajat saavat tehdä täyden päivätyön, mikäli aikovat voiton napata.”

Tämän kaksikon myötä FC Jukolalla on julkistettuna kahdeksan pelaajakiinnitystä. Joitain muitakin neuvotteluita on saatu vietyä ainakin periaatteelliseen maaliin, joten julkistuksia voinee odotella jälleen jonkin ajan kuluttua. Tiedossa on kaivattuja jatkopahveja ja kyllä sieltä joku tulokaskin on tuloillaan. Palapeli ei ole lainkaan valmis, mutta rakennustyö on hyvässä vauhdissa.

Toivotusosiossa toivotamme Heskin tervetulleeksi seuraan! Veljelleen toivotamme maanmainion sketsisarja Pulkkisen hengessä: “hyvää jatkoa, jos ei oma riitä!” Veljeksistään se alkuperäinenkin Jukola tunnetaan, joten nyt ollaan asioiden ytimessä. HuiPo!

Viimeksi muutettu 05 marras 2015
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola