17 marras 2015

Ankkuroiva jatkaja ja naaraava tulokas kiinnitetty purtilomme miehistöön

Pelaajajulkistuksia jatketaan kahdella nimellä. Mukana on edelliskerran tavoin sekä jatkaja että tulokas.

Samuli
Samuli jatkaa ja hän tuo osaltaan mukavaa jatkuvuutta, sillä alkamassa on nyt jo kahdeksas kausi pienessä kyläseurassa, On iskenyt FCJ-urallaan kuutisen maalia, joten keikkuu siinä välimaastossa, että onko tulivoimaltaan “ei kautta ilman maalia” vai “kausia enemmän kuin maaleja”. No pelipaikkansa löytyy yleensä siitä keskuspuolustuksen edustaa turvaamasta, joten hyötyään ei todellakaan voi katsella suoraan tehotilastoista. Hän myös tuo muuten niin kovin siloposkiseen joukkueeseen parrankasvuvoimaa ja sitäkin tarvitaan, ettei touhu mene liian virtaviivaiseksi.

Samuli oli kovin niukkasanainen toimituksen painostaessa kommentointiin, mutta lopulta sieltä irtosi muutamat säkeet: “Suurella innolla odottelen treenikauden alkamista. Kolmosen vastustajakattaus kuulostaa kovalta, mutta luottoni Huikeisiin Poikiin on vankkaa luokkaa.”

Rami
Rami on tuore tapaus pienessä kyläseurassa ja jatkossa häntä saatetaan kutsua myös lempinimillään Ralla tai Rambo. Pelipaikka löytyy alakerrasta ja tämä sekä topparina ja laitapuolustajana menevä nuorukainen kuvailee jalkapalloilullisia siveltimenvetojaan luutimiseksi. Rami on FC Kiiston kaavatti ja on pelannut sen eri joukkueissa koko tähänastisen uransa lukuun ottamatta yhden teinivuoden syrjähyppyä VIFK:hon. Ulkojalkapalloilullista erikoisosaamista on kuuleman mukaan kertynyt narraamisesta, tuosta kylmien vesien naaraamisesta.

Toimitus ei päästänyt tulokasta näin helpolla, vaan asetti myös kommentointia vaativia kysymyksiä. Ensin sukellettiin mielen syövereihin ja tivattiin, että millä mielin narraaja saapuu FC Jukolaan. Näin hän vastasi: “Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä siirryn FC Jukolaan. Osa porukasta onkin jo enemmän tai vähemmän tuttuja. On hienoa päästä ensi kesänä pelaamaan Kolmosen kovatasoisia matseja ja vieläpä hyvässä joukkueessa.”

Toimitus kyseli vielä näkemystä tulevan suven Kolmosdivarista ja näin Sylvester Stallonen legendaariselta roolihahmolta toisen lempinimensä napannut puolustaja jutteli: “Kokemuksesta voin sanoa, että 85 minuutin kunto ei riitä kivikovassa kolmosessa. Lenkkipolun pitää tulla joukkueelle tutuksi ja 90+5 minuutin pelikunto takaa pisteitä tulevalla kaudella. FC Jukolan vahvuudet ovat selkeästi henkisellä puolella ja teknillistaktisessa ymmärryksessä yleistä jalkapallo-osaamista unohtamatta, mutta urheilullisuudessa ei silti saa antaa liiaksi tasoitusta.”

Tervetuloa seuraan Rami! Ja Samulin jatkoa tervehdimme ilolla.

FC Jukolalla on näiden pahvien myötä julkistettuna kymmenen pelaajaa. Rakennustyö on jatkuvasti käynnissä, keskusteluyhteydet ovat auki sekä vanhojen pelaajiemme että mahdollisten tulokkaiden kanssa ja palapeliä kootaan. Kauden avauspalaverikin kurkistelee jo nurkan takana ja siellä päästään juttelemaan vähän isommalla porukalla. Julkistuksia jatketaan taas jonkun soveliaaksi katsomamme ajan kuluttua ja koettakaahan jaksaa sinne asti.

Ulkona on pimeää, mutta pienen kyläseuran merkkivalo välkkyy kirkkaana. HuiPo!

Viimeksi muutettu 17 marras 2015
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola