09 tammi 2016

Paras pommittaja ja potentiaalinen pyssy puumerkitsivät pahvinsa

Sopimusjulkistuksia jatketaan pienehkön tauon jälkeen parilla jatkolapulla.

Käriste
Hän aloittaa nyt toisen kautensa pienessä kyläseurassa. Kärsi avauskautensa alkupuolella raihnaisuudesta, mutta iski kuntouduttuaan sisäisen maalipörssin ykkössijaan oikeuttaneet kymmenen täysosumaa. Niiden ohessa tulleet kaksi maalisyöttöä takasivat tehopörssin jaetun voiton kahden muun pelaajan kanssa. Tämä rangaistusalueen rankaisijana esiintynyt veijari pääsi seurahistoriaan oltuaan ensimmäinen pelaaja, joka on hankkinut pelikiellon varoituskertymällä. Pelipaikka löytynee jatkossakin hyökkäyksestä ja se omin erikoisosaamisalue vastustajan rangaistusalueelta.

Jesse
Jesselläkin on alkamassa toinen Pyssykylän pallottelijoissa. Oli ensimmäisellä kaudellaan huikeana poikana ajoittain puolikuntoisena, mutta väläytteli valtavaa potentiaaliaan ja oli useammassa ottelussa aivan joukkueen terävintä kärkeä. Pelipaikkaakin katseltaneen kärjestä, mutta yhtä hyvin se laiturinkin tontti tai muu joku voi tulla tutuksi. Avauskauden tehoiksi syntyi puolentusinaa merkintää, jotka jakautuivat tasan maalien ja syöttöjen välillä; (3+3). Odotukset ovat tulevan kauden suhteen korkealla.

Näiden nimien myötä ensi kauden pelaajaryhmästä on nyt julkistettuna 14 pelaajaa, mutta kirjoituspöydän laatikosta löytyy vielä julkaisemattomiakin. Palapeliä on toki vielä koottavana ja siksi tilannetta koko ajan kartoitetaan tutkaillen & neuvotellen.

Urheilupuolella treenikausi on polkaistu käyntiin tekonurmenkin osalta. Ensimmäinen treenimatsikin kurkistaa jo aivan nurkan takana, sillä heti huomenissa huikeat pojat kohtaavat Vepsun nuoret A-veijarit.

Tällainen tilannekatsaus tällä kertaa, HuiPo!

Viimeksi muutettu 09 tammi 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola