19 tammi 2016

Jokseenkin jykeviä jatkoja

Sopimusjulkistuksia jatketaan parilla tutulla nimellä.

Jykä
Tämä suur-Asevelikylän alueelta pesänsä löytänyt veijari on aloittamassa kolmannen kautensa FC Jukolan huikeissa pojissa. Edellisessä seurassaan likimain legendaksi noussut peluri hakee samaa statusta pienessä kyläseurassa ja alku ainakin lupaa pitkäaikaisprojektille hyvää. Maaleja on syntynyt toistakymmentä ja siinä sivussa on tapahtunut paljon muutakin hyvää. Viime kausi meni osittain sairastuvalla koivulahtelaisen kolauksen vuoksi, mutta tulevalla sesongilla räjähtänee. Pelipaikka on aiemmin löytynyt joko keskikentältä tai hyökkäyksestä, mutta voihan se mahdollisesti olla jatkossa muuallakin.

Kolmonen on varmuudella tasokas, tasainen ja mielenkiintoinen. Lukuisat paikallismatsit kuorruttavat kakun kermalla. Odotan kesää innolla, jolloin vastustajat pääsevät taas potkimaan jaloilleni. Alkavalla kaudella lähdemme jokaiseen matsiin haastajina, mutta se on hyvä tilanne se. Eihän meille varmaan etukäteisajatuksissa anneta mitään jakoa, mutta sitä asetelmaa lähdetään kumoamaan. Aivan mahtavaa on, että saimme Melaniemen Hiddinkin piiskuriksi. Mutrunaama oli aikakaudellaan lähes voittamaton, mutta nyt on kokonaisvaltaisempi meininki ja sitähän tässä kaikkien osapuolten voimin etsittiinkin. Kovasti odotan kautta.

Pete
Kuudennen kautensa huikeissa pojissa aloittava Pete alkaa jo kuulua ns. kalustoon. Edelliset viisi kautta menivät kenttäpelaajana, mutta nyt hän palaa vanhalle pelipaikalleen; maalinsuulle. Maalivahtikysymys tuli ajankohtaiseksi, kun pari kautta maaliamme tilkinnyt partapoika poistui etelän ruuhkaan. Ei tässä sanota, etteikö Pete voisi maalinsuulta neljän täysosuman maalisaldoaan kasvattaa, sillä sellaistakin on FC Jukolan riveissä tapahtunut. Yksi molarina tuurannut heppu oli niin kovapotkuinen, että onnistui maalinteossa omalta rangaistusalueelta ja eräs entinen kapteeni onnistui puolestaan rangaistuspotkusta. Kovin nippelitieto ollee kuitenkin se, että Pete on peliaikaa saadessaan pelannut kaikilla sarjatasoilla. Vaasan piirissä ei Kutosta alemmas tai liigaa ylemmäs pääse ja kolmonen on viimeinen Peteltä uupuva sarjataso. Sellaiset kovanaamat ovat harvassa, jotka ovat kaikilla sarjatasoilla Kutosesta liigaan pelanneet.

FC Jukolassa on todella mukavaa. Paluu maalille tuli mahdolliseksi, kun ne muutamat viime kesän maalivahtituuraukset maistuivat todella hyvältä. Torjuntahommat eivät kiinnostaneet “aktiivi”urani jälkeen moneen vuoteen, mutta nyt on toisin. Ehkä se tosiaan vaati muutaman kauden kenttäpelaajana, että liimaaminen on taas hauskaa. Innoissani odotan tulevaa kautta.

Näiden nimien myötä on julkistettuna 16 pelaajaa ensi kauden ryhmästä. Rakennustyö jatkuu ja suunnilleen puolentusinaa palasta on vielä tuloillaan. Osa niistä on jo varmistumaisillaan ja ehkä siellä on vielä joku yllätyskin tuloillaan.

Päivä pitenee ja kauden alku lähenee, HuiPo!

Viimeksi muutettu 19 tammi 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola