14 maalis 2016

Kykenevä kaksikko kiinnitetty

Viikko alkaa pelaajauutisilla. Yksi jatkaa ja toinen tulee.

 

Mauno
Kolmannen kautensa Huikeissa Pojissa aloittava Mauno on edeltävillä sesongeilla kuulunut joukkueen ehdottomiin runkopelaajiin. Tästä voinee ainakin jonkinlaisena todisteena pitää sitä, että molemmilla edellisillä kausilla on päätösgaalassa lyöty pyttyä kouraan. Ensimmäisellä kerralla kotiinviemisiksi valikoitui tulokaspokaali ja toisella kerralla palkinto kauden parhaana puolustuspään pelaajana. Mauno myös otti palkinnoistaan kaiken irti ja on ottanut tavaramerkikseen esiintyä palkittujen virallisissa muotokuvissa yläosattomissa. Pelipaikka löytynee jatkossakin joko puolustuksesta tai keskikentältä ja tällaiset sitoutumiskykyiset monipuolisuusihmeet ovat todella arvokkaita joukkueelle kuin joukkueelle.

Jatkoni oli siinä mielessä selvä, että jossainhan sitä pitää nahkakuulaa potkiskella ja pieni kyläseura oli enemmän kuin luonnollinen valinta. Siviilielämän kalenteri pursuaa jo nyt tulevia merkintöjä, mutta täysillä olen mukana, kun johonkin lähden. Kolmonen on tulevalla kaudella erittäin kovatasoinen, mutta tällä pelaajistolla, kruununaan Vaasan paras maalivahti, on jokainen ottelu hyvänä päivänä voitettavissa. Pelihuumoriamme saatetaan koetella mahdollisten tappioiden muodossa, sillä sellaisiin ei olla viime kausilla pahemmin tutustuttu, mutta eiköhän sellaisistakin tilanteista selvitä kunnialla. Lukuisat paikallismatsit tuovat kauteen oman kiinnostavan lisänsä ja toivottavasti myös suuri yleisö löytää paikalle noihin spektaakkeleihin.

Jarno
Tämä KPV:n kasvatti on uusi tulokas Huikeissa Pojissa ja moninainen kaveri, mitä tulee ainakin lempinimiin sekä edeltäviin seuroihin. Hän kertoo tunnistautuvansa Jarnoksi, mikäli Presidentin linnaan tulee kutsu, mutta muuten mennään kuulemma kavalkaadilla Reiska/Jamo/Jarski/Härski/Mexes yms. Toimitus miettii vielä ratkaisuaan lopullisen nimittelyn suhteen. Kasvattiseuran jälkeen ovat puolestaan tulleet tutuksi niin GBK, JBK, FC YPA, OPS, HauPa kuin alkuperäisorganistaation akatemiakin. Pelipaikkana menee kutakuinkin kaikki, mutta hyökkäykseen ja/tai torjuntahommiin ei ole ainakaan aiemmin pahemmin päästetty. Ulkojalkapalloilullista erikoisosaamista löytyy pasianssin puolella ja asiaan vihkiytynyt Jarno paljastaa osaamisensa olevan yllättävän hyvä.

Ei kai siinä, oikein hyvillä mielin siirryn FC Jukolaan. Mietiskelin itsekseni, josko sitä alkaisi taas pelaamaan ja kyselin Jesseltä vähän tästä jengistä. Sain sitten urkkijaltani sen verran positiivista signaalia, että valinta oli lopulta todella helppo. Jukolan pojat (miehet) ovatkin osoittautuneet todella mukaviksi ja hyvin olen päässyt sisään joukkueeseen. Taitopalloahan täällä pelataan ja mikäs sen mukavampaa. Kolmonen on tällä kaudella kova, mutta samalla se on varmasti mukava sarja pelata. Vaasan suunnalla on melkoinen määrä paikallisotteluita ja oman pikantin lisänsä tuo se seikka, että pääsen jallittelemaan myös Kokkolan kavereita. Kovasti odottelen kauden alkua.

Olemme Maunon jatkosta mielissämme ja Jarnon toivotamme tervetulleeksi seuraan!

Tämän uutisoinnin myötä kesän ryhmästä on nyt julkistettuna 19 pelaajaa. Valtaosa paikoista alkaa olla täytetty, mutta vielä kartoitetaan joitain palasia kesän kokonaisuuteen. Käynnissä on niin neuvotteluita, viimeistelyitä, selvittelyitä kuin hengityksen pidättelyä yllätyspommien tiimoilta. Se on kuulkaas melkoista monitoimintaa, vaikka pienestä kyläseurasta onkin kyse.

Nämä olivat hyviä kiinnityksiä. Kohti kesää, HuiPo!

Viimeksi muutettu 14 maalis 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola