04 huhti 2016

Tulevana viikonloppuna turnaukseen

FC Jukolan edustusjoukkue näyttäytyy seuraavan kerran julkisesti tulevana viikonloppuna, jolloin ohjelmassamme on paluuta tekevä kaudenalusturnaus.

Kyseinen joukkopelaamistapahtuma on Vaasan Erotuomarikerhon kevätturnaus, joka tekee nyt hiljaisempien vuosien jälkeen paluuta. Kyseinen turnaus oli varsinkin 1990-luvulla tuttu tapahtuma alasarjajoukkueiden kevätohjelmassa ja FC Jukola oli vuosittain mukana. Menestyksekkäin viikonloppurupeamamme oli 1999, jolloin voitimme koko 12 joukkueen turnauksen. Turnausvoitto ei tuolloin tullut ilmaiseksi, sillä toimitus muistaa vieläkin elävästi voittopäivää seuranneen aamun, jolloin turnauksen kuusi raskailla hiekkakentillä pelattua ottelua olivat tehneet etenkin alaraajoista yhtä jatkuvaa kipupistettä.

Tulevassa turnauksessa alusta on vaihtunut tekonurmeksi ja ottelut lyhentyneet 25-minuuttisiksi, koska käytössä on ainoastaan yksi kenttä; Isolahti. Mukana on 12 joukkuetta, jotka on jaettu sarjatasojen mukaan kahteen eri lohkoon. Kolmos- ja Nelosdivarijoukkueet pelaavat lohkossa A ja sitä alempien sarjatasojen joukkueet lohkossa B. Joukkueet kohtaavat kaikki oman lohkonsa vastustajat kertaalleen ja kummassakin lohkossa pelataan oma finaalinsa kahden eniten pisteitä keränneen kesken. Otteluita tulee siten 5-6 kappaletta kullekin. Ottelut pelataan 11 vs. 11 eli peliaikaa lukuun ottamatta mennään taiteen sääntöjen mukaan.

A-lohkossa kohtaamme monia tuttuja vastustajia, mutta on siellä yksi uusikin vastus; PUS. Heitä emme ole aiemmin kohdanneet. Vastustajista VPS-j & FC Korsholm pelaavat kesällä Kolmosessa ja SuSi YB, PUS sekä Korsnäs FF Nelosessa.

FC Jukolan aikataulu (kaikki ottelut Isolahdessa):
La 09.04 klo 10:00 FC Jukola - VPS-j
La 09.04 klo 15:00 FC Jukola - FC Korsholm
La 09.04 klo 17:00 FC Jukola - SuSi YB
Su 10.04 klo 11:30 PUS - FC Jukola
Su 10.04 klo 14:30 Korsnäs FF - FC Jukola
Su 10.04 klo 15:45 mahdollinen A-lohkon finaali

Lisätietoja löytyy turnauksen kotisivuilta.

Piiskuri-Esa avasi etukäteisaatoksiaan seuraavasti: "Haemme turnauksessa toimivuutta omaan pelitapaamme eli harjoitellaan, vaikka samalla toki pelataankin. Yksittäisiin turnausotteluihin lähdemme mahdollisesti 12 pelaajalla ja vain loukkaantumalla pääsee vaihtoon. Ottelut ovat niin lyhyitä, ettei koko joukkuetta puetuteta jokaiseen matsiin, vaan jonkinlaista ennakkorotaatiota täytyy kokeilla. On lisäksi hyvä saada tuntumaa Isolahden kenttään, sen tekonurmeen ja ylipäätään ulkoilmajalkapalloon."

Tuollaista on siis seuraavaksi tiedossa. Turnauksen kautta kohti kesää, HuiPo!

Viimeksi muutettu 05 huhti 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola