20 huhti 2016

Kolme lisäkiinnitystä pelaajaryhmään

Sarjakausi on aivan nurkan takana, mutta vielä on pelaajaryhmää vahvistettu kolmella lisänimellä. Joukossa on niin paluumuuttaja, Seitsemän Veljeksen kaksosveli kuin toisen polven kyläseurapelaajakin.

Ville
Tämä alakertaa ylempien pelipaikkojen vasuri tekee paluun FC Jukolaan. Hän edusti Huikeita Poikia jo kaudella 2014 pari maaliakin iskien, mutta viime kauden hän vietti etelän ihmisruuhkassa siinä sivussa SAPAssa pelaten. Pohjanmaan kutsu oli kuitenkin sen verran voimaisa, että paluu pieneen kyläseuraan tuli ajankohtaiseksi. Villeä kutsunumme jatkossa Villeksi, sillä joukkueen virkaiältään vanhemmalla Villellä on vakiintunut kutsumanimi.

Olen luonnollisesti innoissani paluusta takaisin FC Jukolaan. Etelän futiksesta voin kertoa sen verran, että pyöreällä pallolla sielläkin pelataan ja suht samanlaisesta lajista on muutenkin kyse. Kesän Kolmonen tarjonnee ihan hyviä matseja.

Tuomas
Tuomas on paitsi Aapon kaksosveli Seitsemässä veljeksessä, niin myös FC Jukolan uusi kiinnitys maalivahtiosastolle. Hän on Virkiän kasvatti ja on sen lisäksi edustanut myös FC Korsholmaa ennen siirtoaan pieneen kyläseuraamme. Liimanäpin ulkojalkapalloilullinen erikoisosaaminen löytyy sekin varsin pienen aasinsillan päästä, sillä ainakin kertomuksissaan Tuomas on voittamaton FIFA-pelaaja. Tuomaksen kohdalla täytyy mainita sellainen seikka, että siirto on kyllä sovittuna kaikkien osapuolten toimesta, mutta eräs käytännön seikka on vielä vaiheessa. Kokoonpanoon hän voidaan laittaa siinä vaiheessa, kun kaikki muodollisuudet ovat kunnossa ja se voi tapahtua todella nopeastikin.

Heti ensimmäisissä treeneissäni sain hyvän kuvan FC Jukolasta. Joukkuehenki sekä meininki ovat vaikuttaneet mut ja  taso on kova & laadukas. Kolmonen on erittäin mielenkiintoinen sarja tänä vuonna. Sarja on pullollaan jännittäviä joukkueita, jotka tullevat pelaamaan paljon ristiin ja sijoituksista käytäneen kovaa kilpailua. FC Jukola tulee kokemuksellaan sekä taidollaan sekoittamaan pakkaa ja pisteistä emme helpolla aio luopua.

R-mies
Lousteenakin tunnettu hyökkäyspelaaja liittyy parikymmentä vuotta isänsä jälkeen samaan pieneen kyläseuraan ja on siten järjestykseksessään kolmas toisen polven pallollija FC Jukolassa. Vepsun kasvatti on pelannut aiemmalla urallaan myös mm. FF Jarossa, VIFK:ssa ja Närpes Kraftissa. Ulkojalkapalloilullista erikoisosaamista löytyy liikenteestä, sillä hän on omien sanojensa mukaan maaginen taskupysäköijä ja saa sovitettua itsensä väliin kuin väliin. Asevelikyläyhteyksiäkin olemme aika ajoin seuranneet ja R-mieheltä löytyy sellainenkin. Hän on työskennellyt kuluvan lukuvuoden ajan Asevelikylän koulussa ja on meidän kaikkien tavoin äärimmäisen harmissaan kyseisen laitoksen kohtalosta.

Liityn FC Jukolaan todella hyvillä mielin. Joukkueesta löytyy tuttuja niin juniori- kuin aikuisfutisvuosiltakin. Lisäksi joukkueessa on tuttu jopa kummilapsiyhteyksin, joten lähes kotiin tässä ollaan tulossa, vaikka seura sinänsä täysin uusi minulle onkin. Kesän Kolmonen on kyllä kovatasoisin miesmuistiin ja useammaltakin joukkueelta löytynee nousuhaluja. FC Jukola sekoittaa keitosta omalla tavallaan ja jokaista ottelua voi lähteä voittamaan. Eri jännittävä kausi tulossa.

Tervetuloa seuraan Ville, Tuomas ja R-mies!

Näiden julkistusten myötä FC Jukolan pelaajaryhmässä on 22 nimeä. Ennen avausottelua ei enää tule lisäjulkistuksia, mutta myöhemmin asia voi olla toisin. Sen näyttää sitten aika, mutta huomisen sarja-avaukseen käytettävissä oleva pelaaja-arsenaali on nyt tuotu kokonaisuudessaan julki.

Huomenna alkaa ja näillä mennään, HuiPo!

Viimeksi muutettu 20 huhti 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola