28 touko 2016

Jatko-osa torstain pelaajajulkistusuutiseen

Torstaina ehdittiinkin jo pikaisesti julkaisemaan kaksi lisänimeä Huikeisiin Poikiin. Tässä jutussa kerromme heistä hieman enemmän.

Pekka
Pekka tekee paluun pieneen kyläseuraan reilun vuosikymmenen tauon jälkeen, sillä hän oli nuorena poikana mukaan jo kaudella 2002. Tuolloin hän paukutti kolme maalia ja oli välillä tolppien välissä. Tällä toisella tulemisellaan hän sijoittuu uudestaan maalin suulle ja täten vahvistaa Huikeiden Poikien liimanäppiosastoa. On likimain varmaa, että ilman loukkaantumisiakin jossain vaiheessa tulee eteen sellainen tilanne, jolloin muut maalivahdit ovat estyneinä ja siksi kolmaskin koppari on tarpeen. Ja jos on pelaaja parantunut kuin viini vanhetessaan, niin ei ole kyläseurammekaan enää urheilullisesti samassa tilanteessa kuin Pekan edellisellä kaudella 2002. Tuolloin olimme kauden päätteeksi Kutosdivarin eli alimman sarjatason jumboja ja edellämme sarjajärjestelmässä oli ainakin 20 vaasalaista miesjoukkuetta. Tällä hetkellä sitten olemme keskikastissa kolme sarjatasoa ylempänä ja koko sarjajärjestelmässä yläpuolellamme on tällä hetkellä kolme vaasalaista miesjoukkuetta.

Palaan FC Jukolan riveihin erittäin hyvillä mielin. Joukkue on kyllä muuttunut kovasti viime kerrastani, mutta on siellä silti paljonkin tuttuja muista ympyröistä ja monen kanssa olen pelannutkin. Tuuraamaan tässä ollaan lähtökohtaisesti tulossa, mutta miksei se ykköstorjujankin paikka kiinnostaisi... ainakin muiden liimanäppien mahdollisten poissaolojen aikaan. Mielenkiinnolla odotan tulevia mittelöitä.

Aapo
Tämän tulokkaan kohdalla ei edes huvittaisi mainita mahdollista lempinimeä, sillä Aapo on yksi alkuperäisen pelikirjamme, Seitsemän Veljeksen, keskeisistä nimistä. Tehdään nyt kuitenkin myönnytys, sillä lempinimensä Pippo on juuri tänään omalla tavallaan ajankohtainen Milanossa pelattavan UCL-finaalin vuoksi. Tämä Vepsun kasvatti on alkuperäiseltä pelipaikaltaan puolustaja, mutta on sittemmin ottanut kenttää haltuun laajemminkin. Mustavalkoraitaisen pelipaidan lisäksi hän on ehtinyt verhoutua FC Kiiston, FC Vaajakosken sekä JPS:n peliasuihin ennen HuiPon sinistä. Futsaliakin pelaava liikunnanopettaja kertoo hallitsevansa kaikki liikuntalajit ja varaavansa kesällä aikaa haasteille, joita esimerkiksi beachvolleyn ja tenniksen saralta toimitetaan.

Päädyin torstaina kokoonpanoon likimain epäinhimillisen nopeiden käänteiden jälkeen, joten fiilikset ovat vielä vähän sekavat. Pelaaminen toki maistui todella hyvältä, vaikka tatsissani olikin vähän vielä hakemista. Joukkue on uusi, mutta suurin osa pelaajista on tuttuja edellisistä Vaasan seudun seuroistani. Esakin on ollut valmentajanani junnuaikoina, joten joukkueeseen oli siksikin helppo tulla. Odotan tulevia otteluita vesi kielellä!

Tämän vuoden Kolmonen on kieltämättä erittäin mielenkiintoinen. Useimmiten Kolmosessa on laadukkaita joukkueita vain muutama, mutta tänä vuonna niitä tuntuu olevan todella monta. Nytkin sarjataulukon yhdeksäntenä on viime kaudella Kakkosessa pelannut FC Kiisto. Tämä kuvaa hyvin sarjan tasoa, sillä Kiisto on hyvä joukkue Kolmoseen. Lähdetään laittamaan kaikille hanttiin ja eiköhän siinä onnistutakin.

Vielä toistamiseen... Pekka ja Aapo, tervetuloa seuraan!

Näiden mainioiden kiinnitysten myötä pelaajaryhmässä on nyt 24 nimeä. Lisäkiinnityksistä ei osaa sanoa tässä vaiheessa yhtään mitään, sillä nämä viimeisimmätkin käänteet olivat vikkelyydessään vertaansa vailla. Aktiivisesti ei etsitä, mutta tutkaillaan kokonaistilannetta ja pidetään aistimet auki. Eli näillä mennään nyt, mutta jatkossa voi olla toisin.

Meillähän on jo kesä alkanut, mutta virallinenkin kesä on aivan nurkan takana. Kohti jäljellä olevia 20 koitosta, HuiPo!

Viimeksi muutettu 28 touko 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola