03 kesä 2016

Perjantaipläjäys numerotietoa

Sarjakierroksia on nyt pelattuna saman verran kuin Jukolassa on poikia tai Otavassa tähtiä. Tässä kohtaa onkin sopiva hetki tarkastella millaista numerotietoa nuo pelatut kierrokset pitävät sisällään.

Huikeat Pojat ovat keränneet tähän mennessä 12 pistettä ja ne ovat tulleet neljällä voitolla ja kolmella tappiolla. Seurahistorian ensimmäinen kolmosdivaritasuri odotuttaa siis vielä itseään. Tusina kerättyä pistettä oikeuttaa 14-joukkueisessa sarjassa tässä vaiheessa kuudennelle sijalle.

Tehtyjä maaleja on 13 ja päästettyjä 10 kpl. Tehtyjen maalien kohdalla olemme selkeästi kärsineet käynnistymisvaikeuksista, sillä ainoastaan kolme maaleistamme on syntynyt otteluiden avauspuoliajoilla ja loput kymmenen on sitten survottu sisään jälkimmäisellä puoliajalla. Voisihan sitä kuvitella, että olemme saaneet maalihanat auki vasta tauon jälkeen vastustajia paremman kuntopohjan ansiosta, mutta kyseessä voi olla myös dieselin hidas lämpeäminen tai yksinkertaisesti tilastollinen sattuma. Vastustajan olemme pitäneet nollilla kahdesti ja itse olemme jääneet kerran maaleitta.

Pelaajaryhmässämme on tällä hetkellä 24 nimeä ja heistä 21 on ollut ottelupöytäkirjassa vähintään kertaalleen. Kolmen tähän asti sivussa olleen pitkäaikaistoipilaan paluita odotellaan kuumeisesti ja eiköhän sieltä jossain vaiheessa palaillakin riveihin. Pelaajista 19 on käynyt kentällä, samat 19 ovat olleet vähintään kertaalleen myös avauksessa ja kahdeksan pelaajaa on ollut mukana jokaisessa ottelupöytäkirjassa. Kolme pelaajaa on ollut avauskokoonpanossa jokaisessa ottelussa ja heistä kaksi (Jani & toppari-Rami) ovat pelanneet kaikki kauden minuutit. Kolmantena kaikki ottelut avannut Mauno on ulosvaihdetuin pelaaja ja Jesse on puolestaan vaihdettu useimmiten sisään. Vaihtoja on tehty yhteensä 25 ja se tekee reilut 3½ vaihtoa per ottelu. Yksitoista pelaajaa on pelannut vähintään puolet (= 315 min.) kauden tähänastisista peliminuuteista.

Kolmetoista tehtyä maaliamme on jakaantunut peräti kahdeksalle eri pelaajalle. Käristeellä ja Hemalla on tilillään kolme täysosumaa, Teemulla kaksi ja loput jakaantuvat viiden yksinkertaisen maalintekijän kesken. Maaliinjohtaneita syöttöjä olemme rekisteröineet 10 kpl ja Käriste johtaa sitäkin tilastoa kolmella namupassillaan. Janilla sekä Jakella on kahdet syötöt ja loput ovat yksinkertaisten syöttäjien käsialaa. Tehomerkinnöille on päässyt tähän mennessä yhteensä kymmenen eri pelaajaa.

Rangaistuspuolelta mainittakoon aluksi rangaistuspotkut, joita olemme saaneet kolme. Vain yksi niistä on uponnut, joten viime kaudelta tuttu tuhlailu jatkuu yksitoistametrisissä. Vastustajat ovat saaneet yhden rangaistuspotkun ja se upposi pömpeliimme. Ulosajoa emme ole ainakaan vielä kokeneet ja varoituksia olemme katselleet 13 kertaa. Jake on kolmella keltaisellaan sisäisen pörssin johdossa ja enää yhden lapun päässä pelikiellosta. Kaiken kaikkiaan varoituksemme ovat nousseet yhdeksälle eri pelaajalle.

Siinä vähän numerotietoa ensimmäiseltä seitsemältä kierrokselta. Kausi jatkuu ja luvut tulevat muuttumaan. HuiPo!

Viimeksi muutettu 03 kesä 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola