14 kesä 2016

Lisäliimanäppi mukaan ryhmään

Ottelupuolella ollaan keskellä karmeaa ruuhkaa, mutta pelaajapuolellakin on omat tohinansa. Pelaajaryhmää on nimittäin vahvistettu yhdellä lisäpelaajalla.

Beki
Mikkonakin tunnettu veijari tulee vahvistamaan Huikeiden Poikien maalivahtiosastoa. Alkoi näyttämään siltä, ettei kolmekaan liimanäppikiinnitystä välttämättä riitä takaamaan kopparin läsnäoloa jokaisessa matsissamme, joten markkinoilta hankittiin neljäskin torjuja. Beki on Vepsun kasvatti ja pelannut sittemmin myös FC Kiistossa ja FC Korsholmassa. Purkutorjuntoihin hän hakee lisäosaamista toisesta urheilulajistaan; Thainyrkkeilystä.

Hyvillä mielin liityn FC Jukolaan ja joukkue pelaa mukavan kovatasoisessa sarjassa. Olen aina ajatellut saavani itsestäni eniten irti juuri nelosveskarina, joten tässä osui monta asiaa kohdilleen. Lisävirtaa saan kahdenkin vaasalaisen molaripersoonan lausunnoista, joiden mukaan paluuni herätti veskaripäivät jälleen eloon. Kuhina on kiva juttu.

Beki, tervetuloa seuraan!

Tämän kiinnityksen myötä pelaajaryhmän pääluku on 25, joista neljä on siis maalivahteja. Lisäkiinnityksiä ei ole tällä hetkellä suunnitteilla, mutta tulevaisuudesta ei koskaan tiedä. Näillä mennään, ainakin toistaiseksi.

Viimeksi muutettu 14 kesä 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola