27 kesä 2016

Juhannusmarkkinoilta löytyi uusvanha pelaaja

Pelaajaryhmäämme on koeteltu liki eeppisiin mittasuhteisiin nousseilla loukkaantumishuolilla ja joukkuetta on nyt vahvistettu vanhalla tutulla.

Pepe
Hän palaa pieneen kyläseuraan yhden välivuoden jälkeen. Tämä peli-iloinen veijari edusti FC Jukolaa kaudet 2013-14 ja paukutti tuolloin 24 täysosumaa. Pelipaikaltaan hän on kovin vaikeasti ennustettava, sillä aiemmalla visiitillään hän pelasi kaikilla muilla paikoilla paitsi maalissa ja keskuspuolustuksessa. Pepe nähtiin jo kevättalvella parissa harjoitusottelussamme ja hän on lisäksi ollut paikalla kaikissa HuiPon kesäkauden yksissä treeneissä.

Hyvillä mielin palaan FC Jukolaan ja luulen sopeutuvani nykyjoukkueeseen vallan mainiosti. Nyt oli itsellekin sopiva hetki sitoutua joukkuetoimintaan, kun sain nuo omat pitkän matkan kipittelyni suoritettua eikä enää tarvitse pelätä kolhuja. Sarjataso on joukkueella vaihtunut, mutta laji on edelleen sama. Vastustajat saattavat toki olla viime visiittiäni kovempia, mutta sitten täytyy vain pelata paremmin.

Pepe, tervetuloa takaisin!

Pepe nähtäneen kokoonpanossa jo huomisessa kotiottelussa. Noin muuten pelaajatilanteesta voisi sanoa, että nyt mennään näillä, mutta jatkossa voipi olla toisin. HuiPo!

free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola