20 elo 2016

Pikainfo tiistain paikallisotteluun

FC Jukolan Huikeat Pojat kohtaavat tiistaina paikallisvastustajansa VPS-j:n. Ottelu pelataan tavallisuudesta poikkeavissa olosuhteissa, joten ohessa pientä ohjeistusta.

Mikä matsi?
FC Jukola - VPS-j, Vaasan ja Keski-Pohjanmaan Kolmosdivaria. Paikallisottelu.

Missä?
Paikallisottelu pelataan perinteitä huokuvalla Hietalahden jalkapallostadionilla, jota myös Elisa Stadioniksi hulppean kasvojenkohotuksen jälkeen kutsutaan. Stadion sijaitsee Rantamaantien varressa, aivan Vaasan keskustan välittömässä yhteydessä.

Milloin?
Ottelu alkaa tiistaina 23. elokuuta klo 19:00.

Mistä sisään stadionille?
Yleisöä pyydetään saapumaan eteläpäädystä eli ns. Tenniscenterin päädystä. Sieltä saa myös näppärimmin ottelulehtisen mukaansa.

Onko tarjolla jotain muutakin kuin jalkapalloviihdettä?
Myyntipiste palvelee stadionin kakkostasolla. Se on pääkatsomon takana ja sivuttaissuunnassa noin puolivälissä. Myynnissä on ainakin kahvia ja jotain pikkumakeaa.

Mitä maksaa?
Otteluun on vapaa pääsy eli kyseessä on ilmaistapahtuma. Varaathan kuitenkin mukaasi pientä käteistä, mikäli haluat käyttää myyntipisteen palveluja hyväksesi.

Mitä muuta?
Nyt kannattaa tulla paikalle katsomaan, kun Pyssykylän pallottelijat ovat hinanneet itsensä pahimpien mutasarjojen sorakentiltä kutakuinkin kirkkaimpiin valoihin, mitä Suomesta löytyy. Kyseessä on vieläpä paikallisottelu, joten pelataan muustakin kuin pisteistä. Mylvintä on äärimmäisen suotavaa, mikäli sisältö kestää kuuntelun, mutta hiljaakin saa olla. Porsastelusta ei taasen pidä kukaan, joten pidä paikkasi siistinä.

Siinä pikaohjeistus spektaakkeliin. Nähdään tiistaina Hietalahdessa! HuiPo!

Viimeksi muutettu 20 elo 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola