24 syys 2016

Mitä sarjavakanssin uusiminen vaatisi?

Vaasan ja Keski-Pohjanmaan pallopiirien yhteisen Kolmosen superpitkä kausi on päätöskierrosta vaille valmis. Sarjanousija on jo selvillä, mutta yhtä putoajaa haetaan vielä. FC Jukolan huikeat pojat ovat mukana tuossa pudotuskisassa eikä touhu ole enää täysin omissa jaloissa.

Mainittakoon, että JBK on varmistanut sarjavoiton ja Neloseen putoavat varmuudella HBK, Norrvalla FF ja FC Korsholm. Systeemi on tänä vuonna todella raaka, sillä viivan alle etsitään vielä neljäskin joukkue. Tuossa eliminointitaistossa on pienen kyläseuramme lisäksi mukana kaksi kokkolaisryhmää.

KPS, 32 pistettä, maaliero 37-53
KPV/Akatemia, 30 pistettä, maaliero 41-52
FC Jukola, 29 pistettä, maaliero 36-62

Me itse kohtaamme päätöskierroksella SIF:n kotikentällä, KPS:llä on vierasottelu sarjakakkonen Sisu-Palloa vastaan ja KPV/Akatemia isännöi sarjakolmonen SJK Akatemiaa. Mikäli molemmat kokkolalaiset voittavat päätösottelunsa, niin FC Jukola lähtee alas oman ottelunsa tuloksesta riippumatta.

Ohittaaksemme KPS:n heidän täytyisi hävitä Seinäjoella ja meidän voittaa kotikentällä. Lisäksi maalieroa pitäisi kaventaa kymmenellä maalilla, joten kaksi kertaa 5-0 riittäisi.

Mikäli KPV/Akatemia ei voita SJK Akatemiaa, niin SIF-voitto riittäisi pitämään FC Jukolan Kolmosessa. Mikäli itse jäämme tasapeliin, niin KPV/akatemian täytyisi hävitä kotiottelunsa 16 maalilla.

Päätösottelut pelataan lauantaina 1.10. alkaen klo 14. Panokset on asetettu ja viikon päästä katsotaan kortit, HuiPo!

Viimeksi muutettu 24 syys 2016
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola