27 tammi 2017

Tasapaksu treenimatsiavaus

FC Jukola aloitti talven harjoitusottelurupeaman kohtaamalla Mustasaaressa paikallisen I-JBK:n.

Näin tammikuussa aurinko laskee aikaisin, mutta yhteispinta-alaltaan Suomen suurin yhtenäinen yleisurheilu-, palloilu- ja monitoimihalli tarjosi uusitulla valaistuksellaan näkyvän pelialueen. Botniahallin uumeniin saapui vierasjoukkueen pelaajia liki kaksikymmentä, joten vaihdettavaakin riitti. Yleisöä perjantai-illan spektaakkeli houkutteli lehtereille sellaiset kolmisenkymmentä silmäparia.

Vuorolla oli mittaa 1½ tuntia ja sen aikana pelattiin sen verran, mitä nyt järkevästi ehti. Nelikymmenminuuttinen avauspuolisko oli HuiPolta vahvaa hallintaa, mutta viitisen parempaa ja muutamat huonommat maalipaikat jäivät hyödyntämättä. HuiPon maalivahtia ei työllistetty yhdelläkään torjunnalla.

Toisella puoliajalla vaihdeltiin runsaasti ja se ei ollut näkymättä. Kotijoukkue oli kärsivällisesti odotellut koko ottelun ensimmäistä maalipaikkaansa ja sen he sitten hyödynsivätkin, kun tauosta oli mennyt kutakuinkin 10 minuuttia. HuiPo tuli tasoihin varttia myöhemmin, kun pelurin passi tavoitti kanssapelaajan vasemmalla ja hän jatkoi pelivälineen keskemmälle maalin sieltä iskeneelle joukkuetoverilleen. Ottelun viimeiseksi tapahtumaksi jäi kotijoukkueen rangaistuspotku, joka jäi pystypuusta kimmahtaneena tuloksettomaksi. Toinen puoliaika kesti sellaiset 32 minuuttia.

I-JBK - FC Jukola 1-1 (0-0)
1-0 50' ensimmäisestä paikasta
1-1 64' mainioita syöttöjä ja maukas viimeistely

Vastuu-Heski: Ottelu palveli hyvänä harjoituksena tarkoitustaan. Joskus myöhemmin mennään sitten tulos edellä.

HuiPo!

Viimeksi muutettu 27 tammi 2017
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola