24 helmi 2017

Helmikuuksikin heikkoa

FC Jukola jatkoi treenimatsien merkeissä, kun alkavalle hiihtolomalle otettiin alkutahdit Fennia Areenan perjantai-illassa. Vastassa oli tällä kertaa Kolmosen sarjatulokas Korsnäs FF ja pelitapahtumia nähtiin 1½ tunnin vuorolle mahtuvat 40+35 minuuttia. Osa pelaajista oli jo suksimassa ja läsnäolijoiden kesken jaettiin peliaikaa tasaisesti.

HuiPo oli aivan ottelun alkuhetkillä pirteä, mutta valitettavan helposti lurahtanut kaukolääpäisy jätti joukkueen nopeasti takaa-ajoasemaan. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan tasaisen sekavaa, missä molemmat osapuolet hassasivat satunnaiset maalipaikkansa huolimattomuuksien sävyttämiin epätarkkuuksiin.

HuiPo palasi lyhyeltä tauolta sangen terävästi ja vartin verran tahtipuikko pysyikin sinisen baletin karvaisissa pikkukätösissä. Tuohon ajanjaksoon osui myös tasoitusmaali, kun sivuvaparin jälkitilanteesta nähtiin maukas nyytti balleriinanepin voimin.

Kelvollisen vartin jälkeen todistettiin sitten ala-arvoista kaksikymmenminuuttista, jonka aikana vastustaja osui peräti kolmesti. Jokunen omakin maalipaikka saatiin rakenneltua, mutta viimeiset ratkaisut jättivät avopaikoissakin enemmän kuin paljon toivomisen varaa.

Yhtä kaikki; huikeiden poikien esitys jätti 40-päisen yleisön kylmemmäksi kuin kalsea Fennia Areena. Oli vastustajallakin tekemistä oman pelinsä kanssa, mutta läsnäolijoista he olivat vähemmän huonoja.

Korsnäs FF - FC Jukola 4-1 (1-0)
1-0 03' kaukolääpäisy 30 metristä
1-1 50' balleriinanepillä sivuvaparin jälkitilanteesta
2-1 55' rangaistuspotkusta
3-1 65' suvantovaiheen paluupallosta
4-1 73' puolustuksellinen virhearvio ja hieno maalilaukaus

Toimimaton toimitus ei tässä kohtaa turinoi enempää, vaan antaa vuoron lyhyen kommenttiosiolle.

Päävalmentaja-Heski: Aurinko nousee huomennakin, luultavasti. Jos jotain positiivista sanoisi, niin Matias lähetti matkaan erinomaisia avauksia. Ekströmin vipeltäjä onnistui kentällä, mutta ottelupalaverin suhteen olikin toinen ääni kellossa.

Anonyymi pelaaja: Tuleeko rangaistusjuoksuja? Olisi ainakin aihetta.

Tänään ei osuttu lankulle, ei sinne päinkään. Vielä on onneksi aikaa hakea askelmerkkejä, HuiPo!

Viimeksi muutettu 24 helmi 2017
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola