20 maalis 2017

Merkkejä paremmasta

FC Jukolan harjoitusottelurupeama sai jatkoa lauantaina, kun edustusjoukkue matkasi Lapualle. Vastassa oli tulevan kesän vastustajista Virkiä ja pelipaikkana Patruuna-Areena.

 

Pelissä alkoi olla merkkejä paremmasta, vaikka ottelusta maalin tappio olikin tuloksena. Virkiä piti palloa enemmän, mutta HuiPo puolestaan pääsi paremmin maalipaikoille. Virheitä karsimalla oma pääkin alkaa pitää ja nyt vastustajan molempia maaleja avitettiin helpohkoilla omilla virheillä.

Tappiosta huolimatta otteluilme lupailee parempaa. Esitys vahvaa vastustajaa vastaan heidän kotikentällään antaa odottaa hyviä asioita. Kunniaa Virkiälle voitosta, HuiPolle parantuneesta peli-ilmeestä ja molemmat lienevät suhteellisen tyytyväisiä harjoitusmatsin antiin. Tämä valoi pienessä kyläseurassa uskoa siihen, että sarjapaikka voi hyvinkin olla säilytettävissä.

Virkiä - FC Jukola 2-1 (1-0)
1-0 alkuhetkien ajatuskatkos ja vastustaja kiitti. Ei siinä montaa syöttöä ehditty ennen ratkaisevaa menetystä antamaan ja nahkakuula päätyi pömpeliimme noin 20 sekunnissa.
1-1 roikottamalla. Namupassi vapautti maalipaikkaan ja taustanauhalta kaikunut ohje "nosta hallitusti yli" meni jakeluun ja tuli toteutetuksi.
2-1 kommukaatiokatkos. Vastustajan hyökkääjä hyödynsi erheen.

Maaliskuisen lauantain yhteistapahtumat eivät jääneet pelkkään pelireissuun, vaan illemmalla oli vielä vuorossa kauden avausgaala. Yhteisolon lisäksi tärkeintä antia oli Vuorisen Ramin valinta kapteeniksi. Illan liikuntanumeroksi valikoitui kädenvääntöturnee, jonka Mäkinen käänsi itselleen. HuiPo ehti illan aikana esiintymään julkisestikin, mutta ei noista karaoke-esityksistä sen enempää.

Harjoittelua jatketaan ja treenikentällä mennään verrattain kovaa. Treenimatseja on luultavasti tuloillaan vielä kaksi, joista jo varmistunut Sporting-mittelö lienee se jälkimmäinen. Kynsiä on vielä teroitettava ja askelmerkkejä tarkennettava, niin kesällä taistellaan tärkeistä sarjapisteistä.

Kohti kautta, kohti kesää. HuiPo!

Viimeksi muutettu 20 maalis 2017
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola