22 huhti 2017

Kenraalilta käkättimeen

FC Jukolan treenimatsikiertue tuli tänään päätökseensä Huikeiden Poikien pelattua viimeisen valmistavan ottelunsa ennen sarja-avausta.

Tie vei tällä kertaa Närpiöön ja paikalliseen palloiluhalliin, missä vastapuolelle asettui täysimittaisessa ottelussa Sporting Kristina. Vanhan kansanviisauden mukaan puoliajat eivät ole veljiä keskenään ja niin oli tälläkin kertaa. Maalitonta avauspuoliskoa seurasi kahdeksan maalin ilotulitus toisella puoliajalla. Kotijoukkue rohmusi valtaosan maaleista ja avausmaaliamme seurannut vartti oli kuulemma kovin synkkä.

Sporting Kristina - FC Jukola 5-3 (0-0)
0-1 47'
1-1 50'
2-1 55'
3-1 63'
4-1 72' rp.
4-2 84'
5-2 89'
5-3 90'

Harjoitusottelut on nyt pelattu ja edeltäviä talvia mukaillen mentiin sangen nihkeissä merkeissä, mitä tuloksiin tulee. Sarjakausi alkaa viikon kuluttua ja silloin matkataan Seinäjoelle paikallista akatemiaa haastamaan.

Sarjakauden raportoinnista emme uskalla tässä vaiheessa julistaa mitään. Talvikauden lyhyet riehtaisut on tehty evp-statuksella ja se ei kanna pidemmän päälle. Katsotaan, miten historiankirjoituksen ja ottelutapahtumakertomusten käy... Se joko oli tässä tai sitten ei.

Seuraavalla kerralla on tosi kyseessä ja pinnoja jaossa, HuiPo!

free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola