29 huhti 2017

Kylmä vappuennuste osui oikeaan

Kolmosen sarjakausi polkaistiin osaltamme käyntiin, kun huikeiden poikien edustusjoukkue matkasi kesken vappujuhlinnan Seinäjoelle suursuosikki SJK Akatemian vieraaksi.

Ottelun alla oli huolia kokoonpanon suhteen, kun moninaiset vaivat verottivat pelikykyisten päälukua. Seuran lääkintähenkilökunta painoi pitkää päivää saadakseen kutakuinkin terveen yksitoistikon kasaan ja edes jonkun puolikuntoisen penkille. Tällä poppoolla lähdettiin matkaan ja punottiin kuvioita.

Ottelu alkoi kotijoukkueen selvähkössä hallinnassa ja avausmaalikin näki päivänvalon turhan nopeasti. Sen jälkeen peli tasoittui ja HuiPo sai rakenneltua omia hyökkäyksiään. Maalinteossakin oltiin onnistua, kun sivusiirtoon pamautettu maanuoliaisvapari pakotti puheliaan kotikopparin venymään oikoisemmaksi kuin kenties koskaan. Joitain muitakin kelvollisia tilanteita saatiin aikaan, mutta nolla pysyi saldonamme tulostaululla.

Puolen tunnin täytyttyä pienen kyläseuran peli hajosi joksikin aikaa liki täydellisesti ja kotijoukkue hyödynsi suvantovaiheemme huumaavilla tehoilla. Joka ainoasta paikasta upposi, mutta toki ne olivatkin laatutontteja ja takamatkamme oli yht'äkkiä jo neljä maalia.

Tauolla punottiin uudet juonet, tehtiin yksi vaihto ja muutettiin ryhmitystä. Se tuntuikin auttavan, sillä toisen puoliajan alkuun nähtiin pirteämpi HuiPo. Lupaavin maalipaikamme syntyi läpiajosta, mutta laukaus nuoleskeli pystypuuta väärältä puolelta kannaltamme.

Toisen puoliajan puolivälissä olimme juuri käynnistämässä hurjaa loppukiriä, kun kovin heppoinen rangaistuspotkutuomio vesitti ideamme. Takamatkamme kasvoi viiteen ja sitä varten ei ollut varasuunnitelmaa. Touhu meni pelailuksi ja sai viimeisellä kymmenminuuttisella rahtusen kitkerän maun, kun synkkä kuusikymmensekuntinen lisäsi kotimaalien määrää vielä kahdella. Tätä ei pelaajavalmentaja katsonut hyvällä, vaan 60-päinen kotiyleisö sai muiden ohella kuulla todella jykevää palautetta. Lisäajan ensisekunneilla pelaajavalmentajallaan itsellään oli kelvollinen tontti rikkoa kuparisemme, mutta kuti viuhui kehikon ohitse.

SJK/Akatemia - FC Jukola 7-0 (4-0)
Kotijoukkueen maalit 5', 33', 38', 41', 68', 83', 84'

Ottelupöytäkirja

Koutsi: Paremmasta joukkueesta ei tänään jäänyt epäselvyyttä. Ensi viikolla on seuraava matsi ja uusi mahdollisuus.

Tämä tosiaan oli vain yksi matsi. Ottamatta jäi kolme pistettä, mutta ei yhtään sen enempää. Maalimäärä repesi turhan suureksi, sillä emme me ihan noin paljoa tuntuneet olevan perässä. Pelissä oli hyviäkin elementtejä ja jokunen pelaajakin voi olla tyytyväinen henkilökohtaiseen esitykseensä. Täytyy tässä huomioida sekin, että jokainen ottelu lisää rajusti uudistuneen pelaajiston yhteisiä kokemuksia ja tuo touhuun tukea.

Homma jatkuu nyt niin, että vietetään vappu alta pois ja sitten on derbyputken käynnistävän kotiavauksen aika. Tuo hetki koittaa ensi keskiviikkona ja silloin saamme Isolahteen vieraita kaupungin mustavalkoraitaisesta leiristä.

Kohti uusia koitoksia, HuiPo!

Viimeksi muutettu 29 huhti 2017
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola