10 kesä 2017

Ryhdistäytynyt ryhmä kävi ryöstöretkellä Seinäjoella

Otsikostakin voi jo päätellä, että pohjanoteeratun kotiottelun jälkeinen vierasretki suuntautui sisämaahan.

Ottelun alku edettiin tunnustellen, mutta avauspuoliskon puolivälissä HuiPo sai painetta Sisu-Pallon puolustukseen ja oli lähellä puhkoa ylhäällä seisseen linjan vikkelien veijareidensa toimesta. Lopulta hyvien sommitelmien jälkeen kaikki sinisydämiset pelaajat sekä kannattajat havaitsivat selkeän käsivirheen vihulaisen rangaistusalueen sisällä.  Erotuomari tulkitsi asian toisin, vaikka mielestämme käsivirhe oli yhtä räikeä kuin karamellipussin anastaminen paikallisesta marketista.

Hetkeä myöhemmin selustasta löytyi jälleen tilaa, jonne Kasse säntäsi ensimmäisenä ja päätyi puolittaiseen läpiajoon. Vastustaja näki parhaimmaksi repiä pojan kumoon ja tällä kertaa mentiin pilkulle. Rangaistuspotkua suorittamaan määrättiin keskikentän J "Braveheart" Mäkinen, joka normaalisti kunnostautuu pianon kantajana, mutta pääsi tällä kertaa soittopuuhiin.

Maalin jälkeen peli hieman rauhottui ja kotijoukkue sai muutamia tilanteen puolikkaita, jotka sinisten urhea puolustus kuitenkin kesti. Ennen taukoa Jukola sai jälleen hurmoksen päälle ja Teemu+Kotti sommittelivat pienillä siirroilla boksin sisällä tilanteeksi 0-2. SiPan uinuessa hetki ennen taukoa Kotti lähetettiin jälleen linjan taakse läpiajoon ja joukkueen ohjeistuksesta huolimatta sijoitti tylysti ohi maalivahdin ja tilanteessa 0-3 lähdettiin tauolle. Valtaosa kanssapelaajista oli huutaen kehottanut läpiajajaa kiertämään maalivahdin.

Tauolla painotettiin, että taistelu ei suinkaan ole vielä ohi, vaan hommia on paiskottava eikä vastustajaa saa enää herätellä otteluun mukaan. Toisen puoliajan alussa Kotti pääsi kuin varkain iskemään taululle jo 0-4 ja vierasjoukkueen pyristely päättyi siihen. Ottelun loppu oli lähinnä kosmeettista pelailua, missä SiPalla oli muutama unohduksista syntymään päässyt tilanteenpoikanen ja yksi niistä lopulta palkittiin 1-4 kavennusosumalla. Kotti lopetti tuon pyristelyn ja nosti läpiajon päätteeksi kylmähermoisesti yli maalivahdin. Loppulukemiksi siis 1-5 ja seurahistorian 200. voitto oli tosiasia.

Sisu-Pallo - FC Jukola 1-5 (0-3)
0-1 28' Mäkinen pilkulta
0-2 42' Kotti
0-3 43' Kotti
0-4 46' Kotti
1-4 81' kotijoukkueen kavennus
1-5 84' Kotti

Ottelupöytäkirja

Hyvä ottelu Jukolalta. Miehet olivat keskittyneitä, valmiina jättämään kaikkensa kentälle ja silloin mahdollisuus voittaa kenet tahansa. Maalintekijät kehutaan kentällä, mutta puolustuksen urheat soturit, jotka ovat kaiken perusta saavat kiitoksensa aina viimeistään autossa. Joka mieheltä hyvä ottelu ja neljän maalin Kotista sanottakoon, että onnellinen mies pelaa hyvin. Kentällä neljä ja illalla vielä kaksi.

Nöyränä kohti seuraavia haasteita.

free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola