20 kesä 2017

Tappiolla yöttömään yöhön

Juhannusviikko on valmistautumista keskikesän kesteihin, mutta yksi ottelukin oli alta pelattavana. Huikeat Pojat tekivät matkasta erilaisen ja lähtivät yksipuoluejärjestelmästään kuuluun Korsnäsiin joukkojenkuljetusajoneuvolla.

Perillä odotteli kovia hankintoja tehnyt ja sarjan äärimmäisen vahvasti aloittanut Korsnäs FF. Huikeiden Poikien iskujoukko mahtui taustajoukkoineen yhteen 17-paikkaiseen automobiiliin, mutta kaikki laitettiin peliin. Se onkin minimivaatimus jokaisessa matsissa, mikäli jotain odottaa joskus saavansa.

Itse ottelussa tahtipuikko oli vahvasti kotijoukkueella ja he iskivät täysosumat molempien puoliaikojen alkuun. Avausosuma syntyi sivurajaheiton jälkeen, kun hyökkääjä pääsi kääntymään rangaistusalueemme sisällä ja laukoi tulisesti kopparimme ohitse. Se oli hyökkääjältä hieno yksilösuoritus, mutta kokonaistilanteena täysin estettävissä ja tuntui siksi halvahkolta.

Toisen puoliajan alkuun 25 metristä lähtenyt laukaus oli sen verran ilkeä, että paluupallo jäi kärkkäimmän pelaajan, kotipelurin, viimeisteltäväksi. Noin muuten toista puoliaikaa voisi kuvailla toteamalla, että kotijoukkueen kolmas täysosuma oli lähempänä kuin oman kuparisemme rikkominen.

Ottelu oli siisti, vaikka vihkiytymättömät saattoivat muuta odottaakin. Puheet likaisesta kotijoukkueesta vaikuttavat vahvasti liioitelluilta. Kotijoukkueen huoltajalle menee tänään papukaijamerkki lahjoitetusta urheiluteippirullasta, kun omamme oli jäänyt Intersportiin.

Korsnäs FF - FC Jukola 2-0 (1-0)
1-0 10' kotijoukkue avaa maalitilinsä
2-0 48' kotijoukkue tuplaa maalisaldonsa

Ottelupöytäkirja

Vastuuvalmentaja-Petri: Vähän jäi tekemisemme tänään piippuun, mutta toki kunnia kovalle vastustajalle. Omaan joukkueeseeni olen siinä mielessä tyytyväinen, että kaikki jaksoivat tehdä töitä loppuun asti, vaikka palkintoa ei välttämättä ollut tuloillaan. HuiPo vetäytyy nyt juhannustauolle ja palaa ensi viikolla taistelutahtoa uhkuen taistelemaan sarjapaikastaan.

Kapteeni-Rami: Vastustaja oli tänään kova ja olimme pykälän verran jäljessä koko ottelun. Hävittiin ehkä liikaa kaksinkamppailua eikä saatu tarpeeksi luotua maalintekopaikkoja. Voin kuitenkin olla ylpeä juokkueesta, sillä periksi emme antaneet ja kaaduttiin saappaat jalassa. Ei paineta päätä pensaaseen, vaan ladataan akut juhannuksena ja ensi viikolla käännetään kurssi.

Alkukauden yhdeksästä ottelustaan kuusi vieraissa pelannut HuiPo aloittaa juhannuksen jälkeen likimain hämmentävän putken. Seuraavat seitsemän matsiamme nimittäin pelataan pienen kyläseuramme kotikaupungissa Vaasassa. Se on koko lailla paljon sarjassa, joka kattaa kahden eri pallopiirin pitäjät.

Kiviä taskuun! Älä kuitenkaan korvaa niillä pelastusliiviä, mikäli olet lähdössä vesille. Pitäkää itsenne sekä läheisenne turvassa ja nauttikaa juhannuksesta täysin rinnoin. Mainiota mittumaaria, HuiPo!

Viimeksi muutettu 20 kesä 2017
free joomla templatesjoomla templates
FC Jukola - ???

-
-

-
PeFF - FC Jukola
3-0
 Ottelupöytäkirja
Virkiä - FC Jukola

La 18.3. klo 12.00
Patruuna-Areena

Harjoitusottelu
2018  FC Jukola